ear

Політика конфіденційності

Компанія ALEBOR (тут і далі – «Компанія») цінує приватність кожного клієнта і відповідально ставиться до захисту конфіденційності кожного користувача. У зв’язку з цим ми розробили дану політику конфіденційності (тут і далі – «Політика»), мета якої – проінформувати Вас про порядок збору, зберігання і обробки персональних даних та інформації, що надається Вами за допомогою цього веб-сайту.

Ми контролюємо способи збору Ваших персональних даних і визначаємо цілі, для яких персональні дані використовуються Компанією. Ми є «Контролером даних» у розумінні Генерального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») і іншого застосовного законодавства про захист даних, а також «Володільцем персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

  • Ви дали згоду на обробку персональних даних;
  • обробка необхідна з метою укладення з Вами та/або виконання Договору про надання робіт/послуг, або надання Вам додаткових послуг;
  • така обробка вимагається законодавством країн, з резидентами яких ми здійснюємо співпрацю.

Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі, якщо цього вимагає застосовуване законодавство. Тому ми просимо Вас відвідувати веб-сайт Компанії, щоб переконатися в тому, що Ви маєте актуальну інформацію.

Основні поняття (терміни)

Персональні дані – це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).

Фізична особа, що ідентифікується – це фізична особа, яку можна прямо або опосередковано ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім’я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор) або шляхом аналізу кількох елементів фізичної, генетичної, психологічної, економічної, культурної або іншої ідентичності даної фізичної особи.

Суб’єкт персональних даних – це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Контролер персональних даних – це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їхню обробку. Контролер персональних даних є «володільцем персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних – це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних – це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

Законодавство, що регулює обробку персональних даних

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»). Також законодавство країн, з резидентами яких ми перебуваємо в ділових-партнерських відносинах, може встановлювати додаткові вимоги.

Сфера дії цієї Політики

Ця Політика поширюється на «персональні дані та відомості», що збираються нами за допомогою цього веб-сайту. «Персональні дані і відомості» зокрема але не виключно означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних даних включають в себе в тому числі Ваше ім’я, місцезнаходження, номер телефону, адреса електронної пошти, ІР-адреса та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся нашим сайтом.

Використовуючи цей сайт, Ви надаєте свою пряму згоду на обробку персональних даних і відомостей та приймаєте правила, описані в цій Політиці. Якщо Ви не згодні з цією Політикою, просимо не використовувати цей сайт.

Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою нашого сайту

Персональна ідентифікаційна інформація (персональні дані) означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно знати, хто Ви є. Зокрема, але не виключно ці відомості можуть включати в себе Ваше ім’я, адресу (як юридичну, так і фактичну), адресу електронної пошти, відомості про Вашу посаду, галузь в якій ви працюєте тощо. Дана інформація може зберігатися в наших базах даних у зв’язку з минулим чи поточним співробітництвом з Вами або з огляду на те, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наш сайт і послуги, пропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.

Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами сайту. Наприклад, ця інформація може включати в себе ІР-адресу, з якої Ви здійснюєте доступ до інтернету, дату і час доступу до сайту, а також адреса веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на сайт. Ця інформація використовується в зведеній формі для підвищення корисності і привабливості сайту для користувачів.

Цілі обробки персональних даних:

Нам необхідні Ваші персональні дані для того, щоб ми і наші Партнери могли забезпечити зокрема:

  • надання інформації та послуг, запитуваних Вами;
  • надання Вам спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на нашу думку, може бути цікавою Вам;
  • надання Вам відомостей і повідомлень щодо використання Вами нашого сайту;
  • краще розуміння Ваших потреб та інтересів;
  • персоналізацію використання нашого сайту;
  • відображення персоналізованої реклами;
  • ефективне клієнтське обслуговування;
  • вдосконалення контенту, функціоналу і зручності сайту;
  • аналіз попиту на послуги, які надає Компанія;
  • вдосконалення наших послуг;
  • забезпечення швидкого зворотного зв’язку;
  • вдосконалення наших маркетингових і рекламних заходів;
  • безпеку та запобігання шахрайству.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для надання обраної Вами послуги, отримання інформаційної розсилки або відповіді на Ваш спеціальний запит/претензію. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

Час оброблення (зберігання) персональних даних

Ми не будемо зберігати Ваші дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.

Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, цілі, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.

Файли cookies і аналогічні технології

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях користувача під час відвідування нашого сайту. На нашому сайті можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст Вас цікавить, і запам’ятати Вас, якщо Ви знову завітаєте на сайт.

Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій нашого сайту.

Зазвичай інформація, яка збирається за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто.

Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете налаштувати у Вашому браузері відхилення цих файлів.

Також ми можемо розсилати Вам push-повідомлення, Skype, Viber, WhatsApp та інші повідомлення за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/засобу передачі для того, щоби повідомити Вам ту чи іншу інформацію та дізнатися про Ваші побажання щодо такої інформації.

Захист персональної інформації

Ми користуємося комплексною програмою безпеки даних для захисту Вашої персональної інформації від несанкціонованого доступу, використання, несанкціонованого або випадкового руйнування, зміни або розкриття. Хоча ми приймаємо запобіжні заходи для забезпечення відповідного рівня безпеки, ми не можемо гарантувати абсолютну безпеку інформації, що надається по інтернету або зберігається в наших базах даних від злочинного втручання третіх осіб.

Посилання на інші веб-сайти

Даний сайт може містити посилання на веб-сайти інших компаній, включаючи веб-сайти наших Партнерів та третіх осіб. Ця Політика не застосовується до персональних даних, які збираються на будь-яких з цих веб-сайтів. При доступі до сторонніх веб-сайтів по посиланнях на цьому сайті просимо приділити кілька хвилин ознайомленню з політикою конфіденційності, опублікованій на даному сайті.

Контрактні дані з питань, пов’язаних з політикою конфіденційності:

Якщо у вас є питання стосовно нашої політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами за допомогою irina.vasilkovskaya@alebor.com